ÜCRETSİZ KURS BAŞVURU

Admin 27 Aralık 2023 Genel 171 -A+
Ücretsiz kurs başvurusu
ÜCRETSİZ KURS BAŞVURU

Vakfımız ile Seçkin Vizyon Eğitim Kurumu arasında yapılan işbirliği protokolü gereğince Şubat-Haziran aylarını kapsayacak şekilde 14 Öğrencimize Üniversite Sınavına Hazırlık kursu ücretsiz bir şekilde sağlanacaktır. Bu kurs için Seçkin Vizyon Eğitim Kurumu tarafından özel bir sınıf ve özel bir program hazırlanacak olup bu program eşliğinde öğrencilerimiz üniversite sınavına hazırlanacaktır.

14 kişilik öğrenci grubumuz, yüksek verimlilik ve tam devamlılık talebimizden dolayı MEZUNA kalmış öğrenci grubundan seçilecektir. Öğrenciler 15 OCAK 2024 tarihine kadar vakfımıza yapılacak başvurular üzerinden seçilecektir. Öğrencilerimizin çoğunluğu Muşlu hemşehrilerimizden oluşacak olup Muş'lu olmayan öğrencilerimiz için yeterli kontejan ayrılacaktır. Başvuru şehir farketmeksizin herkes gerçekleştirebilir.

Başvuru şartları:

1-Mezuna Kalmış Olmak

2-Başka Kurs ve Benzeri Yerlerde Eğitim Görmüyor Olmak

3-Bursa'da ikamet ediyor olmak

Başvuru İçin Gerekli Evraklar:

1-Öğrenci Tanıtım Belgesi (Başvuracak öğrenciler kendilerini tanıtacak bir yazı yazmalıdır. Yazının içeriği tamamıyla öğrencinin insiyatifindedir.)

2-Lise Diploması (Resmi Yeterli olmakla beraber e devletten mezuniyete yönelik belge de alınabilir)

3-En son girilen sınava ait puan tablosu

4-Adli Sicil Kaydı