ÖĞRENİM BURSU BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.

Admin 11 Kasım 2023 Genel 5040 -A+
2023-2024 EĞİTİM YILI BURS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.
ÖĞRENİM BURSU BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.

BURSA MUŞ EĞİTİM VE HİZMET VAKFI ÖĞRENİM BURSU

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Burs Başvuruları Başlamıştır. Burs Başvuruları İş bu Sayfada paylaşılan link üzerinden indirilen başvuru formunun doldurulup tekraren tarafımıza e-mail (bursamusegitimvakfi@gmail.com) yoluyla gönderilmesi suretiyle alınmaktadır. Burs başvurularının e mail dışında başka bir yolla yapılması halinde başvuru yapılmamış sayılacaktır. Başvuru esnasında e-mail hesabının doğru yazıldığına dikkat ediniz; aksi halde burs başvurularınız tarafımıza ulaşamayacaktır. Aşağıda linki verilen burs başvuru formu üzerinde oynama yapmayınız.

MEVCUT BURSİYERLER

Halihazırda vakfımızdan burs alan bursiyerlerin başvuru formunu tekrar doldurarak başvuru formuna son döneme ait transkript belgesini ve güncel tarihli adli sicil kaydını göndermeleri yeterlidir.

YENİ BURSİYER BAŞVURULARI

Yeni dönem için burs başvuru yapacak öğrencilerin başvuru formunun ilk sayfasındaki açıklamayı detaylıca okumaları gerekmektedir. Söz konusu açıklamada istenen belgelerin tamamı eksiksiz bir şekilde tarafımıza iletilmesi gerekmektedir.

BURS BAŞVURU ŞARTLARI
1- Sadece lisans programına başlamış öğrenciler burs başvurusunda bulunabilir.
2- Başvuru Formunda sorulan soruları doğru ve eksiksiz olarak doldurunuz. Eksik ve yanlış doldurulan başvurular geçersiz sayılacaktır.
3- Burs başvurusunda verilen bütün bilgilerin doğru olduğunu, aksi durumda burs ödemesi kesileceği tarafınıza ihtaren bildiririz.
4- Başvuru yapacak eski ve yeni tüm bursiyer öğrencilerin her yıl form doldurmaları gerekmektedir.

Burs Başvuruları vakfımızın eğitim komisyonu tarafından Vakıflar Bölge Müdürlüğünün genel kuralları dahilinde başlıca aşağıdaki kriterler baz alınarak değerlendirilmektedir.

Öğrencinin maddi olanakları, Kardeş sayısı, Okuyan kardeş sayısı, Kazandığı okul türü ve fakültesi, ikmametgah durumu, kütük bilgileri vb.

NOT:Aynı aileden iki kişi başvuramaz.

NOT: Burs başvurularımıza Muş'lu olmayan öğrencilerimizde başvuru yapabilirler. Muş'lu olmayan öğrenciler için ayrılmış kontejanımız mevcuttur.

SON BAŞVURU TARİHİ 15 EKİMDİR.

BAŞVURU FORMUNA ALTTAKİ BUTONA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ. AÇILAN BAĞLANTIDAN BURS BAŞVURU FORMUNU İNDİRİP DOLDURMANIZ GEREKMEKTEDİR. DOSYA ÜZERİNDE BİR OYNAMA YAPMAYINIZ. SADECE FORMU İNDİRİP DOLDURUNUZ VE DOLDURDUĞUNUZ FORMU RESİM FORMATINDA VEYA TARAYARAK PDF FORMATINA GETİRİP MAİLDEN TARAFIMIZA GÖNDERİNİZ.

Öğrenciyim burs almak istiyorum
Yazarı : mehmet ferit |24 Eylül 2023